Guia dels ensenyaments POST OBLIGATORIA del Vallès Oriental

   Última actualització:
   08-05-2020
Arts escèniques

Els ensenyaments professionals d'arts escèniques comprenen el conjunt d'accions formatives que capaciten per al desenvolupament qualificat de diverses professions de les arts del circ i l'actuació teatral. Permeten l'accés a l'ocupació i la participació activa en la vida social, cultural i econòmica, així com l'actualització i l'ampliació de les competències professionals i personals al llarg de la vida.
Cicles
  • ANIMACIÓ EN CIRC

Aquests estudis capaciten per realitzar activitats d’animació i per actuar en públic en números de circ no especialitzats o col·laborant amb altres artistes de nivell superior, amb criteris de qualitat i seguretat.

Tenen una durada de 2.000 hores.

  • ARTS DEL CIRC

Aquests estudis capaciten per crear, gestionar i representar un número de circ propi, aplicant tècniques acrobàtiques, d’equilibris acrobàtics, d’equilibris amb o sobre objectes, de parades de mans, de tècniques aèries, de malabars o de manipulació d’objectes, i utilitzant tècniques complementàries, amb criteris artístics i de qualitat i en condicions de seguretat.

  • TÈCNIQUES D’ACTUACIÓ TEATRAL

Aquests estudis capaciten per aplicar les tècniques d’interpretació, de moviment i vocals per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per fer tasques de dinamització basades en l’actuació i per preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i de seguretat.

Tenen una durada de 2.000 hores.

  • TÈCNIQUES DE DIRECCIÓ CORAL

Aquests estudis capaciten per aplicar les principals tècniques de direcció coral, basades en l’elaboració de repertoris, en l’adquisició de tècniques d’expressió, en la gestió d’un projecte musical i en l’organització d’equips artístics.

Tenen una durada de 1.425 hores.

Font: queestudiar.gencat.cat

Cursos que es fan al Vallès Oriental

TÈCNIQUES D’ACTUACIÓ TEATRAL

  • Escola de Teatre Arsènic
Avda. Enric Prat de la Riba, 77 (Roca Umbert, fda)
Granollers


ON S'IMPARTEIXEN?
Per població Per modalitat Per curs

Totes les poblacions
Escola de Teatre Arsènic privat
Avda. Enric Prat de la Riba, 77 (Roca Umbert, fda) (Granollers)
93 870 94 65
arsenic.espaidecreacio@gmail.com
http://www.arsenicreacio.com/

Preparen per:
Tècniques d'Actuació Teatral
 
Peu de pàgina amb enllaços a entitats diverses